Naar inhoud

Nieuws

Vernieuwen van de drinkwaterleidingen ...

Dit nieuwsbericht is niet actueel.
wegenwerken
... in de Callaertswalledreef

 

 

Vernieuwing van de drinkwaterleidingen en andere nutsvoorzieningen in de Callaertswalledreef.

Aannemer Vansteenkiste begint met de werken op maandag 5 februari2018. De werken duren, afhankelijk van de weersomstandigheden tot 15 maart 2018 (fase 1).

De gietijzeren drinkwaterleiding in de Callaertswalledreef wordt door de Watergroep vervangen door een leiding in PVC. Infrax zal gelijktijdig ook een aantal bekabelingswerken uitvoeren. 

De eerste fase omvat het gedeelte tussen het kruispunt met de Putbekestraat en het kruispunt met de Mosselstraat.
Er wordt éénrichtingsverkeer ingevoerd in de Callaertswalledreef tussen het kruispunt met de Putbekestraat en het kruispunt met de Mosselstraat. Er is enkel verkeer mogelijk in de richting van de Mosselstraat en Zevekoteheirweg.  Het verkeer komende vanuit de Mosselstraat en vanuit de richting Zevekoteheirweg, wordt omgelegd via de Mosselstraat en de Putbekestraat.

De tweede fase omvat het gedeelte tussen de Mosselstraat en het kruispunt met de Zevekoteheirweg.
De Callaertswalledreef wordt tussen de Mosselstraat en de Zevekoteheirweg volledig afgesloten.  Plaatselijk verkeer zal wel mogelijk zijn.  Er wordt een omleiding voorzien via de Zevekoteheirweg en de Mosselstraat.

Na de uitvoering van de werken aan de nutsvoorzieningen, wordt de Callaertswalledreef afgewerkt met een nieuwe asfaltbedekking.

Datum van het bericht: vrijdag 12 januari 2018
Alle nieuws