Naar inhoud

Nieuws

Weg- en rioleringswerken Kanaalstraat – fase III ...

Dit nieuwsbericht is niet actueel.
wegenwerken
... starten opnieuw op 15 januari

 

 

Weg- en rioleringswerken Kanaalstraat – fase III (tussen de Dorpsstraat 1 en de IJzerwegstraat).

De werken zijn opnieuw gestart op 15 januari.

De vermoedelijke einddatum was voorzien op 30 april 2018 maar door onvoorziene omstandigheden zullen de werken duren tot aan het bouwverlof.

Binnen het totaalproject ‘fietspad en riolering van de N33-N358’ moeten er nog rioleringen aangelegd worden in de Kanaalstraat, vanaf de aansluiting met de Dorpsstraat ter hoogte van nr 159 tot en met de woning Kanaalstraat 19. Deze werken worden gedeeltelijk in de weg zelf uitgevoerd. Er zijn eveneens aanpassingswerken nodig aan het pompgemaal Aquafin op het kruispunt van de Dorpsstraat en de Kanaalstraat.

Er is geen verkeer mogelijk langs de Kanaalstraat tussen de fietsersbrug en de aansluiting met de Dorpsstraat. De schuine aansluiting van de Dorpsstraat op de Kanaalstraat wordt gedurende de werfperiode een doodlopend weggedeelte.

Het verkeer langs de Kanaalstraat, tussen de Dorpsstraat nr. 1 (rechte aansluiting) en het kruispunt met de IJzerwegstraat, wordt omgelegd via de Dorpsstraat en de IJzerwegstraat.

Aan de bewoners die in de werfzone wonen wordt gevraagd om huisvuilzakken, (restafval en pmd) en oud papier buiten de werfzone te plaatsen, bij voorkeur in de Dorpsstraat ter hoogte van de huisnummers 116-120.

Datum van het bericht: woensdag 10 januari 2018
Alle nieuws