Naar inhoud

Nieuws

De Grote Netwerf ...

Dit nieuwsbericht is niet actueel.
-
... tijdelijke hinder vanaf 29 januari

 

 

 

Telenet breidt zijn kabelnetwerk in Vlaanderen en Brussel uit. Hiervoor moeten alle 150.000 versterkers in het vaste netwerk vervangen worden en 1.8 miljoen andere componenten zoals splitters en taps worden aangepast.

 

Vanaf 29 januari en de daaropvolgende maanden zal Telenet werken uitvoeren in Gistel, Moere, Snaaskerke en Zevekote.  Hiervoor zullen in principe geen wegen of voetpaden moeten open gebroken worden. Ook hoeven er geen aanpassingen aan de binnenhuisinstallatie van de klant te gebeuren. Telenet doet er alles aan om de netwerkaanpassingen per site in één werkdag tussen 7.30 en 18 uur uit te voeren. Gedurende die dag zijn er mogelijk onderbrekingen op de Telenet internet-, televisie- en vaste telefoniediensten. Na 18 uur zal iedereen in principe terug gebruik kunnen maken van zijn Telenet diensten. Op de omliggende werkdagen zijn er mogelijk korte onderbrekingen. Er is geen impact op het mobiele GSM netwerk.

 

Alle Telenetklanten (particulieren en zakelijke) worden individueel en zo duidelijk mogelijk verwittigd over de exacte datum van de werken in hun straat via brief, e-mail en/of, sms.

  • Info: www.telenet.be/degrotenetwerf
  • Gratis 0800-nummer voor particulier klanten: 0800 60 600
  • Gratis 0800-nummer voor zakelijke klanten: 0800 60 800
Datum van het bericht: vrijdag 12 januari 2018
Alle nieuws